Wij zijn verhalenmakers

Al sinds de prehistorie vertelt de mens elkaar verhalen, hoe vind je eten, waar is het veilig, wie kun je vertrouwen, hoe moet je je gedragen? Verhalen waren nodig om te overleven en om ons verder te kunnen ontwikkelen. Zonder verhalen was de mens nooit de meest dominante soort op aarde geworden.

Ons brein is in loop van honderdduizenden jaren optimaal ingesteld op het verweken van verhalen. Wat we vertellen in verhalen wordt beter begrepen en langer onthouden. Één verhaal is meer waard dan duizend stukjes informatie.

Tegenwoordig struikelen we over beleid, analyses, positioneringen, technologieën wat we allemaal verpakken in oneliners, design, spreadsheets, grafieken. Een grote stapel losse stukjes informatie. Terwijl alles wat je wil vertellen en alles wat je wil bereiken, effectiever wordt wanneer je het verhaal vertelt. Want zo is ons brein gebouwd.

Wij zijn verhalenmakers. Wij helpen jou om jouw verhaal te vinden en om dat ook goed te vertellen. Want met een goed verhaal maak je het verschil

Want wat is er nou fijner dan even zitten met wat leuke mensen en goede verhalen uitwisselen?